Gratis Webinar

Leer over klantenbinding 

Woensdag 29 maart om 12u30 

Wil jij je klanten écht aan je zaak binden? Het is de ideale manier om klanten tevreden te houden én ze laten terugkomen! Leer de basis en de verschillende strategieën die hierbij komen kijken in dit gratis webinar.

Inschrijven

Webinars van FCR Media zijn:

Korte maar krachtige sessies boordevol onmiddellijk toepasbare tips. Elk webinar is volledig gratis en specifiek gericht op de kmo. FCR Media selecteert steeds de meest geschikte experts met veel ervaring om hun kennis met je te delen.

Door op de knop hierboven te klikken, geef je FCR Media de toestemming om jou te contacteren. Je contactgegevens worden conform het privacybeleid van FCR Media verwerkt.

Leer bij met Lincy Millet

DIGITAL EXPERT

Als people manager leg ik de nadruk op de band tussen verkopers en klanten. Ik onderzoek steeds nieuwe strategieën en methodes om een zaak te laten groeien. Die kennis deel ik graag met startende kmo’s tijdens interactieve webinars.

Wat mag je verwachten van dit webinar?

ONTDEK HET BELANG

Dat tevreden klanten belangrijk zijn, moeten we je niet uitleggen. Daarom gaan we hier dieper in op het 'waarom'. Dit kunnen we alvast verklappen: het heeft haast allemaal met een hogere omzet te maken!

LEER JE KLANTEN KENNEN

Er zijn verschillende manieren om je klanten te leren kennen. Het is belangrijk om hun aankoopproces te analyseren, wat ze kopen en waarom ze terugkomen. Die data verzamelen, daar begint het mee!

MAAK ZELF EEN LOYALITEITSPLAN

Een loyaliteitsplan kan even uniek zijn als je zaak, maar dat hoeft ook niet. In dit webinar ontdek je wat werkt en wat niet, zodat je de meest succesvolle strategieën op je eigen zaak kunt toepassen.

Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt.

Inschrijven