Gratis Webinar

Leer de basis van SEO en SEA

Donderdag 9 februari om 12u30

Niet bekend met SEO en SEA? Het zijn nochtans dé marketingtools bij uitstek. Ontdek in dit gratis webinar hoe een kmo als jij adverteert op zoekmachines of kostenloos bovenaan de zoekresultaten verschijnt.

Inschrijven

Webinars van FCR Media zijn:

Korte maar krachtige sessies boordevol onmiddellijk toepasbare tips. Elk webinar is volledig gratis en specifiek gericht op de kmo. FCR Media selecteert steeds de meest geschikte experts met veel ervaring om hun kennis met je te delen.

Schrijf je in voor het webinar

Door op de knop hierboven te klikken, geef je FCR Media de toestemming om jou te contacteren. Je contactgegevens worden conform het privacybeleid van FCR Media verwerkt. 

Leer bij met Sofie Van Hoeylandt

Digital Expert

Mijn vakkennis van SEO en SEA deel ik graag met leergierige kmo's. Het is immers niet simpel om die eerste plaats van de zoekresultaten te veroveren. Je moet met heel wat zaken rekening houden, en de meest ideale strategieën veranderen voortdurend.

Wat mag je verwachten van dit webinar?

LEER HET VERSCHIL

Hoewel SEO en SEA allebei jouw positie in de zoekresultaten bepalen, zijn het twee totaal verschillende methoden. Maak er in dit gratis webinar kennis mee en leer ze toepassen op jouw zaak.

KRIJG PRAKTISCHE TIPS & TRICKS

Theorie is belangrijk, maar het draait hier om praktijk! Op de korte tijd van dit webinar leer je hoe je zelf SEO en SEA toepast en hoe je daarmee jouw digitale aanwezigheid verbetert.

BEHEER EFFICIËNT JOUW BUDGET

Als kmo wil je jouw budget natuurlijk liefst zo efficiënt mogelijk verdelen en spenderen. In dit gratis webinar leer je hoe je met SEA doelgericht adverteert en zo geen cent teveel betaalt.

Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt.

Inschrijven