Gratis Webinar

Leer over ChatGPT

Donderdag 4 mei om 12u30

ChatGPT, je kan er haast niet meer om heen. Deze nieuwe AI chatbot doet heel wat stof opwaaien omdat het een handige tool is op veel gebieden. Maar wist je dat je er ook mee aan de slag kan voor de marketing van je eigen zaak? Leer er alles over in dit gratis webinar!

Inschrijven

Webinars van FCR Media zijn:

Korte maar krachtige sessies boordevol onmiddellijk toepasbare tips. Elk webinar is volledig gratis en specifiek gericht op de kmo. FCR Media selecteert steeds de meest geschikte experts met veel ervaring om hun kennis met je te delen.

Door op de knop hierboven te klikken, geef je FCR Media de toestemming om jou te contacteren. Je contactgegevens worden conform het privacybeleid van FCR Media verwerkt.

Leer bij met Maja Van der Borst

DIGITAL EXPERT

Hoe je je zaak digitaal laat bloeien, dat leg ik graag aan je uit. Het is aan mij om alle verschillende aspecten van digitale marketing zo duidelijk mogelijk toe te lichten aan starters en gevorderde kmo's.

Wat mag je verwachten van dit webinar?

MAAK KENNIS MET CHATGPT

Het lijkt science-fiction, maar heel wat teksten die je leest zijn door computers geschreven. ChatGPT is de nieuwste (en sterkste) robot, dus misschien wordt het tijd om eens hallo te zeggen?

GEBRUIK AI VOOR SEO EN SEA

Een computer die voor jou je advertenties, blogs en e-mails schrijft, daar win je pas tijd mee! Leer in dit gratis webinar hoe je ChatGPT inzet voor de marketingplannen van je eigen zaak.

LEER DE VOORDELEN EN BEPERKINGEN

Alles heeft natuurlijk voor- en nadelen. Wil je volledig op de hoogte zijn van ChatGPT zodat je ook de valkuilen kunt omzeilen? Leer er alles over in dit gratis webinar!

Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt.

Inschrijven