Gratis Webinar

Leer alles over
online marketing

Donderdag 19 januari om 12u30.

Werk jij zelfstandig of als kmo en wil jij jouw business online in de kijker zetten? Meld je dan aan voor ons gratis webinar en doe heel wat kennis op die je onmiddellijk toepast!

Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt.

Inschrijven

Webinars van FCR Media zijn:

Korte maar krachtige sessies boordevol onmiddellijk toepasbare tips. Elk webinar is volledig gratis en specifiek gericht op de kmo. FCR Media selecteert steeds de meest geschikte experts met veel ervaring om hun kennis met je te delen.

Door op de knop hierboven te klikken, geef je FCR Media de toestemming om jou te contacteren. Je contactgegevens worden conform het privacybeleid van FCR Media verwerkt.

Leer bij met Ronald De Rycke

Digital Expert

Als Sales Training en Development Expert ondersteun ik een team van digitale experten. Zij helpen onze klanten bij hun digitale marketinginspanningen. Zo ben ik ervan op de hoogte welke vragen er leven bij kmo’s en hoe ik hun digitale noden kan invullen.

Wat mag je verwachten van dit webinar?

MAAK KENNIS MET ONLINE MARKETING

Vroeg je je altijd al af hoe je moet beginnen aan online marketing? Hier leer je welke kanalen er allemaal bestaan, waar je als kmo best op inzet en hoe je ervoor zorgt dat wat je uitgeeft aan marketing, rendabel is.

LEER OVER SEO EN SEA

Search Engine Optimization en Search Engine Advertising zijn de twee steunpilaren van online marketing. Leer in dit webinar hoe je op Google adverteert of hoe je gratis bovenaan de zoekresultaten verschijnt.

ONTDEK SOCIAL MEDIA

Gebruik jij al sociale media voor jouw zaak? Ook daar kan je talloze winstgevende marketingstrategieën toepassen. Word een kmo die ook op social media in contact staat met zijn klanten dankzij dit webinar.

Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt.

Inschrijven