Je zaak verdient (nog) meer online aandacht

Geef jouw zaak een digitale boost

Nieuwe klanten vinden jou online! Daarom werkt Sodexo nu samen met FCR Media, het grootste digitale agentschap voor kmo’s in België. Laat jouw zaak online groeien met een impactvolle website, webshop of krachtige advertentiecampagnes. Bovendien geniet je als trouwe Sodexoklant van 15% korting. Ontdek snel wat we voor jou in petto hebben.

Een website op maat van je bedrijf

Je zaak zichtbaar maken terwijl je aan je bezoekers een geweldige ervaring garandeert, dat zorgt voor stevige resultaten. Dat is dan ook ons doel wanneer we een website maken op maat van je bedrijf. Geen tijd of kennis om je zelf met het onderhoud bezig te houden? Geen probleem: wij nemen alle zorgen op ons met onze full service oplossing, en dat voor een verrassend betaalbaar budget.

Meer info →

Online verkopen, een must have

Ga voor online succes met je eigen webshop, want je diensten en producten verdienen een plekje in de schijnwerpers. De klok rond verkopen en meesurfen op de nieuwe trend van online aankopen? Dat is exact waar een eigen webwinkel je mee vooruithelpt.

Meer info →

Correcte gegevens en een vlekkeloze reputatie

Staan je bedrijfsgegevens overal correct online en ben je op de hoogte van wat er allemaal over je bedrijf online verteld wordt? Met onze alles-in-één oplossing beheer je via 1 centraal punt je gegevens op meer dan 30 platformen. Bovendien word je onmiddellijk verwittigd wanneer online reviews over je zaak worden geschreven. Zo kan je gepast reageren en de relatie met je klanten onderhouden.

Meer info →

Adverteren op sociale media en zoekmachines

Waarom zou je kiezen op welke kanalen je adverteert? Met onze omnichannel oplossing spreken we je doelgroep aan waar die aanwezig is. Wij spreiden je budget optimaal over Facebook, Instagram, Google en Bing om je een maximaal rendement aan te bieden.

Meer info →