X  

GRATIS WEBINAR VOOR EEN KAPPER ALS JIJ

MEER REVIEWS KRIJGEN EN HOE ERMEE OMGAAN

Maandag 4 september van 12u30 tot 13u30

Als kapper geef je elke dag 100 procent. Je klant laten stralen, daar ga je voor. Een fijne review doet dan zeker deugd én het trekt nieuwe klanten aan. Wil jij leren hoe je meer positieve reviews scoort en hoe je omgaat met positieve én negatieve beoordelingen? In dit gratis webinar geven we je heel wat onmiddellijk toepasbare tips & tricks.

Schrijf je gratis in

KORT, KRACHTIG & PRAKTISCH

De webinars van FCR Media zijn helemaal op maat gemaakt. Ze zijn kort, krachtig en boordevol onmiddellijk toepasbare tips, gegeven door een expert met heel wat ervaring. Dit webinar is specifiek op kappers gericht en is volledig gratis.

Door op de knop hierboven te klikken, geef je FCR Media de toestemming om jou te contacteren. Je contactgegevens worden conform het privacybeleid van FCR Media verwerkt.

MAJA VERTELT JE ALLES OVER REVIEWS

DIGITAL EXPERT

Als digitale expert ben ik al enkele jaren thuis in de wereld van kmo’s. Ik leer je hoe je meer en kwalitatieve reviews verzamelt en hoe je reageert op zowel positieve als negatieve beoordelingen om er een optimale meerwaarde uit te halen. Ik kijk er al naar uit deze kennis met je te delen!

Wat mag je verwachten van dit webinar?

Ontdek de voordelen van reviews

Reviews en ratings maken of kraken je zaak. Grijp deze kans en leer hoe je als kapper voordeel haalt uit beoordelingen en hoe je ze optimaal inzet.

Verzamel positieve reviews

Positieve reviews dragen bij aan het succes van je zaak. Wij leren je hoe je om reviews vraagt en hoe klanten deze makkelijk aan jou kunnen geven.

Versterk je online reputatie

Heel wat potentiële klanten bekijken eerst reviews vooraleer ze keuzes maken. Last van negatieve reviews? Wij leren je hoe je hier op reageert.

Schrijf je snel in, de plaatsen zijn beperkt.