Zorg dat je gevonden wordt door klanten die deskundig juridisch advies nodig hebben!

Ben jij een specialist in erfrecht? Onroerend goed? Scheiding?

Je website moet je expertise weerspiegelen. Als potentiële klanten je website bezoeken, moeten ze er zeker van zijn dat ze op de juiste plek zijn en het professionele juridische advies krijgen dat ze nodig hebben. Dit bouwt niet alleen vertrouwen op, maar verbetert samen met aanvullende maatregelen voor zoekmachineoptimalisatie je positie in Google.

En hoe hoger je ranking in Google, hoe meer vertrouwen en autoriteit je uitstraalt. Ben je geïnteresseerd? Wij geven je graag meer informatie.

Vul dan het contactformulier in! We nemen direct contact met je op en helpen je graag verder.

Leer meer

GEVONDEN WORDEN

Als je als advocaat niet gevonden wordt op internet, besta je niet echt voor cliënten. Als iemand van je advocatenkantoor heeft gehoord en contact met je wil opnemen, maar je niet kan vinden op internet, komt deze potentiële cliënt vrijwel zeker bij een ander advocatenkantoor terecht.

Maak een afspraak

GEOPTIMALISEERD VOOR ZOEKMACHINES

Alleen de eerste pagina van Google telt. Daarom moet je website op de juiste manier zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines, zodat je zo hoog mogelijk in Google-zoekopdrachten voor je vakgebied verschijnt. Om dit te doen, heb je de juiste zoekwoorden, goede inhoud en constante updates nodig, en moet je rekening houden met veel technische factoren.

Vraag een demo

Geniet van service

FCR Media levert al jaren digitale marketingoplossingen op maat. Wij maken je website en vullen deze met alle nodige informatie om je advocatenkantoor en expertise op het internet te presenteren. Je vertelt ons je wensen; wij voeren alles voor je uit en onderhouden de inhoud. Je hoeft je nergens zorgen over te maken.

Meer info?

Meer informatie?

Vul het formulier in zodat we je kunnen contacteren. We helpen je dan graag verder!

Door op de knop hierboven te klikken, geef je FCR Media de toestemming om jou te contacteren. Je contactgegevens worden conform het privacybeleid van FCR Media verwerkt.